livet i Andrarum

Hej !

Har haft en bra helg, tittat på sverigecupen. 30 av dom bästa i sverige startade och VÅRAN Seemework Key och Karin  kom tvåa 🙂 Först kom bästa Barbro Klingborg, härligt att just Barbro slog oss bättre vinnare kan man inte få, hon bjuder alltid på sig själv och visar ren glädje. Vi är inte så bortskämda med det i prisutdelningar. Tack Barbro och tack Karin för att du gör så bra reklam för våran kennel. Vi hade även en startande i unghundscupen lilla Yin som Tomas lånat tillbaka just för att starta, tyvärr så skar hon och tappade för många poäng men visade ändå fina kvaliteer. Sen så slog Dira Inz/Ben till i Blekinge och samlade ihop 86 poäng , jättegrattis även till er
Har haft en bra helg, tittat på sverigecupen. 30 av dom bästa i sverige startade och VÅRAN Seemework Key och Karin  kom tvåa :)
Först kom bästa Barbro Klingborg, härligt att just Barbro slog oss bättre vinnare kan man inte få, hon bjuder alltid på sig själv och visar ren glädje. Vi är inte så bortskämda med det i prisutdelningar. Tack Barbro och tack Karin för att du gör så bra reklam för våran kennel.
Vi hade även en startande i unghundscupen lilla Yin som Tomas lånat tillbaka just för att starta, tyvärr så skar hon och tappade för många poäng men visade ändå fina kvaliteer.
Sen så slog Dira Inz/Ben till i Blekinge och samlade ihop 86 poäng , jättegrattis även till er
Gilla · · Sluta följa inläggetFölj inlägget · för ungefär en minut sedan

Ett svar

  1. Eva

    Gillar 🙂

    26 september 2012 kl. 6:54

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s