livet i Andrarum

Seemework Zack

Igår blev han godkänd vallhund på 80 poäng, bra jobbat Lena och Zack. Sen startade dom IK1 han gick bra på banan men började bli trött i fållan som var sista momentet. Det blev lite rundor och Lena valde att kliva av, been there done that förstår Lena så väl. Men när det kom till kritan så hade hon bara snurrat några minuter till så hade dom blivit tvåa på 87 poäng. Nu står det ”föraren bryter”. Lena vann dock med Seth, grattis till det och massor av grattis till den godkända vallhunden Zack.

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, kanske blir det bättre. Har bara positiva valprapporter men hoppas det är lika bra med dom som vi inte har hört av på ett tag…
ha det bra..

5 svar

 1. Hedvig

  Så himla kul! Vad härligt att dom trivs tillsammans 😀

  17 juni 2011 kl. 23:26

 2. Grattis till uppfödaren, väldigt härlig och talangfull kull blev det måste jag säga….Jem hälsar, hon ser ut som en tunna nu:)
  Kram

  18 juni 2011 kl. 7:43

 3. Tack Åsa. Som tur är bryr sig ju hundar inte det minsta om poäng och resultatlistor, det är bara vi människor som är lite fåniga med det. Om vi får leva och ha hälsan båda två så har ju Zackebacke och jag hur många möjligheter som helst framför oss att gå runt, så jag har också lagt mitt hjärnsläpp bakom mig. Idag fokuserar vi istället på alla nyfödda lamm i hagarna!

  18 juni 2011 kl. 8:20

  • Yvonne

   Hejsan
   hoppas ni haft en fin midsommarafton nere i Skåne.
   Här i Dalarna var det en lugn helg.
   Tajk är duktig på djuren han har fått vallat i stor hage på 8 får och det fungerade bra. Runda fina bågar och går upp fint mot djuren. Iallafall i dagsläget. Gilla 🙂

   25 juni 2011 kl. 13:33

 4. Susanne Johannesson

  Zack är en riktigt härlig solskenshistoria!

  26 juni 2011 kl. 6:34

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s