livet i Andrarum

Hade glömt

mina inloggningsuppgifter, det måste vara ett tecken på att det var alltför längesen. Ja var ska jag börja, borde haft en massa lammbilder men det har jag inte, sällan att kameran är med i fårhagen. Trots förutsättningarna har lammningen gått bra, har skilt av februari, mars lammen och det ser bra ut. Vårbruket är klart med vältning och såning, staket har vi en del kvar men börjar se slutet. Nu väntar vi på regn, hysteriskt torrt är det..
Valprapporterna är bara positiva, härligt att det blir så fina valpar trots bristen på tid för dom små eller kanske det spelar mindre roll hur mycket tid man tillbringar med valparna. Antagligen är det så att det genetiska spelar mer roll än hur mycket man pysslar med valparna. Det är min filosofi och skönt är det att ha den tanken. Vi har ju lilla Becca kvar, är så glad för det namnet lätt att säga och passar bra in i vår flock. Hon är tänd den lilla räkan tjuvvallar och skiter i strömmen hon skriker till men kan inte låta bli. Idag var första gången Bosse tog ut henne med vilje, linan på för inkallningen är bara 98% 😉 Roger var här och rekommenderade 25:an men som vi vet är det inte Bosses grej med liten hage. Ska han hinna ikapp den här får han nog lägga på ett kol. Lite bilder..
Becca
Becca
Sid & Becca
Lite trött
Ja den här vallningsträningen var inget som gick till historien men både husse och hund var trötta efteråt så något bra hade det ju med sig. Ska försöka bli bättre på uppdateringar men kan inget lova, har massa att berätta men vet inte var jag ska börja. kanske med att gå ut och fota alla fina lammen..
Ha det bra..

2 svar

 1. Yvonne

  Hej Åsa
  Här i Rättvik börjar det gå mot sommar. En del tackor o lamm ute Lite mer som fortfarande är inne. Ungdjuren har kommit ut. Tjurkalvarna är kastrerade.
  Snart ska kor o kalvar ut.
  Jag har släppt Tajk på får. Det såg riktigt trevligt ut. Mjuka fina bågar. God balans i drivningen mot djur.
  Kort sagt det ser bra ut så långt. Tänd, mycket tänd.
  Har fått ström men det har inte bekommit honom mer än med lite skrik. En tacka med ett gammalt lamm tyckte inte heller att Tajk imponerade men inte ens hon kunde sätta skräck i honom. (Tack och lov) (Ett misstag av mig)
  Ha det bra
  Yvonne o Tajk

  15 maj 2011 kl. 17:35

  • Härligt att hör Yvonne !

   16 maj 2011 kl. 8:21

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s